Hei hei!
Nå nærmer julen seg virkelig med stormskritt. Jeg gleder meg så vanvittig mye til den store dagen. Jeg har faktisk ikke feiret jul hjemme i Norge på 2 år, så det skal bli deilig å være sammen med familien i år!
Min favoritt julekake er definitivt Sarah Bernard. Jeg har den beste oppskriften på disse herlighetene!
Mandelbunn:
250 g malte mandler
3 1/2 dl melis
3 eggehvitter
Bland de malte mandlene og melisen sammen før du har i de stivpiskede eggehvittene. Det er viktig å "brette" hvittene inn i blandingen forsiktig. Sett små topper av blandingen på et stekebrett med skje. Stekes i ovnen på 175 grader i 12-15 min. Avkjøl helt før du sprøyter på fyllet.
Fyll:
200 g myk margarin
3 dl melis
3 eggeplommer
1 pakke kokesjokolade
1 ss kaffe fra kanna
Sett i fryseren til de har blitt faste. Dypp toppene i smeltet sjokoladetrekk
Trekk:
2 ss delfiafett
2 pakker kokesjokolade
Jeg delte noen av mandelbunnene i to og lagde halvmåner i tillegg. De er så søte å se på, samtidig som de smaker helt fantastisk!
Sarah Bernard oppbevares i fryseren og tas frem ca en time før servering!
Næmen så fine de ble da...hi,hi
SvarSlett