09.01.2012

Amerikanske pannekaker

Til frokost i dag stod amerikanske pannekaker på menyen. Typisk for disse pannekakene er at de er tykke og luftige, og utrolig gode! De serveres med lønnesyrup og en klatt smør på toppen. 


1 1/2 cups mel
  • 3 1/2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 1/4 cups melk
  • 1 egg
  • 3 ss smeltet smør

Sikt sammen mel, bakepulver og salt. Ha i sukker. Bland i melken og egget, og til slutt smeltet smør. Stek pannekakene på medium varme i en non-stick panne. 

Serveres varme! 


3 kommentarer:

  1. Lekkert, Ulrikke, lønnesyrup har vi alltid til pannekaker vi:) Disse skal testes ut,jeg lover:)
    Ha en fin kveld.)

    Klem fra Trine.)

    SvarSlett
  2. Ser godt ut, de må jeg prøve også;) Klem

    SvarSlett
  3. Høres kjempegode ut!! Har aldri laget amerikanske pannekaker, kanskje på tide??
    Fin matblogg du har:-)))

    SvarSlett

Legg igjen en hilsen!