Til frokost i dag stod amerikanske pannekaker på menyen. Typisk for disse pannekakene er at de er tykke og luftige, og utrolig gode! De serveres med lønnesyrup og en klatt smør på toppen.
1 1/2 cups mel
- 3 1/2 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1 ss sukker
- 1 1/4 cups melk
- 1 egg
- 3 ss smeltet smør
Sikt sammen mel, bakepulver og salt. Ha i sukker. Bland i melken og egget, og til slutt smeltet smør. Stek pannekakene på medium varme i en non-stick panne.
Serveres varme!
Lekkert, Ulrikke, lønnesyrup har vi alltid til pannekaker vi:) Disse skal testes ut,jeg lover:)
SvarSlettHa en fin kveld.)
Klem fra Trine.)
Ser godt ut, de må jeg prøve også;) Klem
SvarSlettHøres kjempegode ut!! Har aldri laget amerikanske pannekaker, kanskje på tide??
SvarSlettFin matblogg du har:-)))